Radijs Man fang hong
Watermeloenradijs staat wereldwijd bekend als ‘Chinese radijs’.
De officiële naam is man fang hong, wat ‘prachtig hart’ betekent.
En dat klopt, want de binnenkant heeft een prachtige rozerode kleur die aan watermeloen doet denken. In het westen is deze soort beter bekend als Watermeloenradijs en lijkt qua smaak en textuur op radijs. Ze zijn milder dan gewone radijs, een beetje peperig, met een stevige bite. Vind je de smaak toch iets te pittig? Als je de watermeloenradijs schilt, dus als het witte verwijderd, dan is de smaak nootachtig zoet
Recept
Seizoen
Late Zomer.Herfst Winter
Hieronder een aantal recepten
De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden
Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com
Recepten
naam
INGREDIËNTEN
1
1
1
1
1
1
1
1
BEREIDING
1
1
naam
INGREDIËNTEN
1
1
1
1
1
1
1
1
BEREIDING
1
1