Koolrabi
Niet zomaar je gemiddelde koolrabi. Nee-nee, dit kan wel eens de allercoolste koolrabi van de lage landen zijn. Dat ligt misschien aan het feit dat ome Theo ze hoogstpersoonlijk uit de vruchtbare Osdorpse grond getrokken heeft.
Je kunt de groente rauw eten, maar ook koken, smoren, vullen of frituren. Jeetje!
Wat proef je?
Rauw smaakt-ie selderij-achtig, gekookt lijkt de smaak meer op die van bloemkool - maar dan net wat pittiger.
Seizoen
Vroege zomer. out
Hieronder een aantal recepten
De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden
Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com
Recepten
naam
INGREDIËNTEN
1
1
1
1
1
1
1
1
BEREIDING
1
1
naam
INGREDIËNTEN
1
1
1
1
1
1
1
1
BEREIDING
1
1